Ansættelse

I marts måned 2011, mens jeg ventede på min bevilling til fleksjob, kom jeg ind i Telehandelshuset og hjalp lidt til med klargøring til møder, tømme postkasse, hjælpe uddannelseslederen med lettere opgaver og være en hjælpende hånd, for stadig at have noget at stå op til.

Efter jeg fik bevillingen til fleksjob, var jeg til en jobsamtale inde i København, hos Dansk Børnehjælp. Her var der et arbejde hvor jeg kunne arbejde som fundraiser.
Samtalen gik rigtig godt. Jeg var til samtale en torsdag og vil få at vide om jeg havde fået arbejdet, fredagen efter.
Men allerede på vej hjem fra jobsamtalen, bliver jeg ringet op af ham som startede hjælpeorganisationen op. Jeg havde fået jobbet hvis jeg ville have det. Han vil dog have et svar allerede indenfor 2 timer, da en anden ellers kunne få min plads. Jeg følte at han pressede rigtig meget på, og han var egentlig ligeglad med at jeg var blevet bevilliget fleksjob, og mente at det skulle vi nok finde ud af.
Jeg blev meget forvirret over situationen, og drøftede med uddannelseslederen i Telehandelshuset, hvad det mon betød at de pressede sådan på, og ikke rigtig tog hensyn til mine skånebehov.
Jeg kom frem til at jeg måtte takke nej til arbejdet. Heldigvis for mig. For nogle måneder senere var hjælpeorganisationen faktisk på DR1s program der hedder “Kontant”, hvor de havde fundet frem til at det hele var fusk. Så da jeg så det, vidste jeg at jeg havde truffet den helt rigtige beslutning. Se programmet her, hvor Dansk Børnehjælp bliver afsløret.

Jeg kom fortsat i Telehandelshuset. Jeg vil blive der og hjælpe lidt til, indtil jeg kunne få et arbejde.

Pludselig en dag bliver jeg kaldt ind til Connie. Jeg sætter mig inde på hendes kontor, hvor også uddannelseslederen Lise-Lotte sidder. De fortæller hvor glade de har været for mig og min hjælp. Både som kursist, studerende og de sidste 3 uger hvor jeg har hjulpet lidt med forskellige ting. Connie spørge mig, hvad jeg vil sige til at blive ansat i Telehandelshuset som uddannelsesassistent.
Jeg bliver SÅ glad. Det har været min store drøm at blive ansat i Telehandelshuset, da det er et sted jeg følte/føler mig hjemme, samtidig kan jeg hjælpe andre mennesker som måske har stået i samme situation som jeg.
Jeg blev ansat i fleksjob på 18 timer om ugen i Telehandelshuset pr. 1. april 2011.

Med dette kapitel vil jeg blot sige “Husk at følge dine drømme realistisk, så kan drømmene gå i opfyldelse”

Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s