Snart sommerferie

Ja så er vi nået til søndag den 29. juni.

Jeg har en uge tilbage, inden jeg kan gå på en velfortjent ferie. Jeg glæder mig, synes det er tiltrængt.
For første gang har jeg ingen planer i min sommerferie.
Jeg har valgt ikke at arrangere noget i min sommerferie, først og fremmest fordi jeg gerne vil kunne slappe helt af men også fordi mit syn er blevet så dårligt at jeg er utryg når jeg går ude. Jeg har problemer med at se når jeg skal shoppe og hygge mig nede i byen, samt når jeg skal bevæge mig rundt ukendte steder, eller hvor der er mange mennesker.

Dette er jo selvfølgelig ikke noget der skal stoppe min lyst til at gå i byen og hygge for altid. Derfor har jeg nu talt med min døvblindekonsulent om jeg kan få en kontaktperson, som kan hjælpe mig med at handle ind, støtte mig når jeg skal ud og gå, en der kan hjælpe mig når jeg skal ud og færdes. En der kan være mine øjne og øre et par timer om ugen.
Jeg er selv overrasket over hvor meget jeg kan mærke mit stadig forværret syn. Dog prøver jeg stadig at få det bedste ud af det, det kan jo ikke nytte noget at jeg blot sætter mig ned og har ondt af mig selv.

Som jeg skrev om i sidste indlæg, har jeg været i gang med at prøve nogen forskellige kontaktlinser. Det viste sig at jeg synes jeg ser langt bedre med disse kontaktlinser. Dog synes jeg de var ret dyre, og har derfor ansøgt om dem som hjælpemiddel. Umiddelbart ser det ud til at det faktisk er gået igennem, og jeg håber derfor jeg igen kan gå med kontaktlinser igen om 3 uger. Det kunne virkelig være godt, for jeg kan virkelig ikke se med de briller jeg går med nu. 

Jeg er rigtig glad for dem der følger denne blog og dem som også har set den nye gruppe på Facebook som hedder “Usher Syndrome (Denmark)”. Du er selvfølgelig velkommen til at melde dig ind. Gruppen er for alle der enten har eller kender een med Usher og som gerne vil læse og dele af erfaringer.

Her til sidst vil jeg lige lave et link til en video som FDDB har lavet i samarbejde med socialministeriet. Se den. Den er virkelig godt lavet og giver et rigtig godt indblik i hvordan det er at være døvblind http://www.youtube.com/watch?v=30iJKwqp7GY&feature=share

Kan I alle have en fantastisk sommer. Det ved jeg min bliver.

 

Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s