Sommerferie

Så er der kun to dage tilbage, inden jeg skal starte på arbejde. Starter nemlig op igen på onsdag den 30. juli. Det bliver rigtig godt. Det har faktisk været hårdt at holde næsten 4 ugers ferie.
Jeg glæder mig rigtig meget til at se mine studerende samt mine kollegaer.

I uge 29 fik jeg et opkald fra min optiker her i Holbæk. Han ringede og fortalte at kommunen havde valgt at godkende mine kontaktlinser som hjælpemiddel, hvilket betød at han havde bestilt linser for de næste 6 måneder.
I kan alle tro jeg blev glad. Endelig kommer jeg igen til at se meget bedre end med brillerne, endelig kan jeg udnytte det restsyn jeg må have tilbage. Det er virkelig fantastisk.

Sommerferien har stået på oplevelse i Sommerland Sjælland med nogle veninder, deres kærester og børn, været meget sammen med veninder, talt med min døvblindekonsulent (vi har nu søgt om kontaktpersonsordningen. Jeg søger om 3 timer ugentligt og 200 puljetimer til feks. arrangementer, shoppingture eller lign.), haft besøg af en rådgiver fra FDDB som samtidig også er min veninde. Det har været en rigtig dejlig sommer hvor jeg har fået slappet af og ladt batterierne godt op. Men hold da op.

Det har været en rigtig varm sommer i år. Hvilket betyder at der stort set ingen skyer eller regn har været, hvilket jo er rigtig skønt, og var også noget jeg satte meget pris på for år tilbage, men desværre ikke sætter lige så høj pris på længere. Desværre generer sollyset mine øjne så meget, at jeg har problemer med at færdes på egen hånd ude i naturen. Det er rigtig trælst, for at sige det på rigtig bondejysk. Men jeg tænker også at der ikke er så meget at gøre ved det, og jeg blot kan få det ud af det, som jeg nu kan. Og ja. Jeg har været ude og gå lange ture sammen med min veninde og hendes børn. Det er rart at det kan lade sig gøre.

Her i august skal ungdomsudvalget mødes 2 gange. Den ene gang til at arrangere resten af året 2014 og den anden gang til at starte på at planlægge Nordisk UngdomsLejr her i Danmark. Det bliver rigtig godt.
I august er hele ungdomsområdet i FDDB også inviteret til arrangement i Aarhus hvor vi skal besøge Aros og dele erfaringer med hinanden. Det bliver rigtig godt, igen at være sammen med ligesindede mennesker.

Må I alle få en helt igennem fantastisk sommer. Pas nu godt på jer selv derude.

Husk I stadig kan melde jer ind i gruppen: “Usher Syndrome (Danmark)” på facebook, for jer som enten har, eller som kender personer med Usher Syndrome.

Reklamer
Standard

One thought on “Sommerferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s