Portræt af mig på DR2

Ja så er vi nået til slutningen af september måned. Jeg synes at tiden går ufattelig stærkt for tiden. Jeg synes der er sket rigtig meget siden sidste indlæg  í

Tilbage i starten af året, fik jeg en henvendelse fra Døvefilm, om jeg kunne være interesseret i at blive interviewet omkring hvordan det er at være ung og have Usher. Dette sagde jeg selvfølgelig ja til, og interviewet kom på DR2 den 20. september.

Jeg er selv meget tilfreds med det, og jeg har også fået en masse ros for at jeg har gjort det.

Du kan se linket her: interview af Jackie på DR2

Som jeg skrev tilbage i sommerferien søgte jeg om en kontaktperson. Jeg fortæller også i interviewet at jeg søger en, og hvad jeg kan bruge en kontaktperson til. Kontaktpersonen blev bevilget den 22. september. Så det er fantastisk. Nu er min døvblindekonsulent i gang med at finde en der kan blive min kontaktperson. Så hvis du kunne være frisk på at høre om jobbet som kontaktperson, så kontakt mig gerne.

Jeg har nu oprettet en side på Facebook som hedder “Usher so what – livet med Usher syndrome”. Dette gør jeg for at have alle muligheder for at kommunikere så åbent som muligt.

Jeg har spurgt en veninde om hun vil lave et logo, som jeg både kan bruge herinde men også på den nye side. Jeg er ikke rigtig kommet i gang med min side endnu, men det sker meget snart.

Jeg er ad CFD (klik på CFD, så bliver du henvist til deres hjemmeside) blevet spurgt om jeg vil komme og holde oplæg på deres temadag den 22. november. Dette har jeg svaret ja til. Jeg skal fortælle om mig selv, og om at netværke på de sociale medier. Jeg glæder mig. Det bliver rigtig spændende.

Jeg vil til sidst benytte lejligheden for at takke for de trofaste følgere jeg har i jer. I skaber min motivation.

Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s