Sommeren 2016

Hej alle jer der følger min blog.

Jeg ved godt det efterhånden er meget længe siden jeg har skrevet herinde, men der er godt nok sket mange ting i mit liv.

Lige nu har jeg sommerferie. Jeg havde ferie her i uge 28+29 og har lige uge 30 tilbage i næste uge. Det er skønt med 3 ugers sammenhængende ferie, så jeg kan blive ladt op med en masse god energi inden jeg skal retur til arbejdet. Men jeg elsker mit arbejde. Det er et arbejde der i den grad giver mening i mit liv. Jeg føler mig meget priviligeret over at være ansat hos All Ears Telemarketing.

Som jeg skrev i sidste indlæg, er jeg blevet opereret for grå Stæhr, hvor jeg har fået et meget bedre syn, centralt. Det har betydning for at jeg nu igen kan se kontraster og jeg kan læse breve. Det bedste er nok at jeg igen kan gå ude, uden at være generet af dagslyset og være afhængig af at gå med solbriller.

Efterfølgende er jeg blevet opereret for efterstær på begge øjne. Det er faktisk blevet til 3 efterståroperationer. Den første efterstær var på venstre øje. Jeg synes ikke, inden operationen at jeg kunne se forskel. Men jeg kan love jer for at jeg kunne se en klar forbedring da jeg havde fået det ordnet. Så jeg glædede mig til ugen efter, hvor jeg så kunne få ordnet højre øje, som havde samme effekt, som da jeg fik fjernet efterstær på venstre øje. For jer af jer der ikke ved hvordan man fjerner efterstær, er det faktisk meget, meget simpelt. Det foregår med laser og er totalt smertefrit. Det tager kun 5 minutter og så er man igen ude af døren.

3. gang jeg fik efterstår operation var på begge øjne. Det skyldes at jeg var på Kennedycentret til kontrol i maj måned, hvor jeg fortalte at jeg havde oplevelsen af at jeg havde mistet noget af mit orienteringssyn. Det skal siges at jeg til kontrollen havde samme syn, også i orienteringsfeltet, som for halvandet år siden, så det var en meget lækker nyhed. Dog mente de på Kennedycentret at jeg med fordel kunne få lavet efterstæroperationen større, således at hullet i den nye linse, blev større. Der ville være en chance for at jeg så fik lidt mere orienteringssyn tilbage. Dette var dog ikke tilfældet, men nu er det prøvet af.

Samtidig fortalte Kennedycentret mig, at de nu er skåret så meget ned, at de ikke længere har mulighed for at følge mig. Det betyder at jeg fremover skal hen til en øjenlæge i Holbæk, hvor jeg bor. Selvfølgelig har min nye øjenlæge mulighed for igen, at henvise mig til Kennedycentret, i tilfælde af at den nye øjenlæge vurderer at der skal tjekkes op på mit syn.
Jeg begynder at lede efter ny øjenlæge i det nye år, hvor jeg vil ringe til de 4 forskellige øjenlæger vi har i Holbæk, for at høre om een af dem vil have lyst til at have en patient med RP/Usher Syndrome. Det bliver lidt spændende om der er nogen der synes det vil være en spændende patient at have til kontrol en gang om året.

Udover Grå Stæhr operationerne har jeg i mellemtiden også haft tid til at blive informatør hos FDDB. Det betyder at jeg nu kan blive kaldt ud og holde oplæg om mig selv og FDDB. Bl.a. for at sprede budskabet om døvblindhed i Danmark og om Foreningen Danske DøvBlinde. Allerede nu er jeg booket ud til to oplæg. Det ene i Fredericia og det andet i Odense. Jeg er sikker på at der kommer mulighed for flere oplæg som jeg skal ud til. Jeg synes det er så spændende, og jeg glæder mig til at komme i gang.
Jeg har også besluttet af jeg til jubilæet i FDDB til næste  (vi bliver hele 30 år som forening), stiller op til Hovedbestyrelsen. Det er jeg rigtig spændt på hvordan går. Jeg tror og håber selvfølgelig på at komme ind.

I FDDB ungdom har vi også haft flere arrangementer. Senest har vi været på Bornholm fra 14.-17. juli, hvor vi boede på Svaneke Vandrehjem. Her har vi bl.a. besøgt; Natur Bornholm, Hammershus, Gudhjem Røgeri, Brændegårdshaven, Svaneke by, besøgt erfagruppen på Bornholm hos Anvór som er erfaleder på Bornholm og fået en masse spændende og fede oplevelser. Endnu engang brugte vi Mark som ejer Gudhjem Bus, til at køre os rundt. Det var også Mark der havde planlagt alle 4 dage i samarbejde med os fra ungdomsudvalget. Det var en vellykket tur.

Her til september skal vi have et arrangement hvor vi skal på RO’s torv i Roskilde hvor vi skal bruge haptiske signaler. Vi skal have en pårørende/kontaktperson med, hvor vi skal ud og spise samt gå rundt i shoppingcentret. Det er et arrangement jeg også glæder mig rigtig meget til.

Her til sidst vil jeg gerne takke jer, som fortsat følger med på bloggen. Jeg beklager endnu engang den længere tavshed. Men som jeg også skrev i sidste indlæg, er jeg i gang med et større vægttab. Til jer der ikke følger min vægttabsside, kan jeg oplyse at jeg nu har nået mit mål samt jeg er blevet normalvægtig. Det har indtil videre været et vægttab på hele 48,8 kg. Så lige for tiden tager min nye livsstil en del af min tid, også fordi jeg er begyndt at træne mere intenst end nogensinde før. Men tro mig, I er ikke glemt. Tak endnu en gang.

Hav en helt igennem fantastisk sommer.

Reklamer
Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s