Et helt nyt liv

Jeg beklager, jeg beklager virkelig.

Det er så længe siden jeg har skrevet. Faktisk hele 7-8 måneder siden. Hvorfor? Fordi der er sket 1000 ting i mit liv og jeg har selv skulle følge med.

Men lad os tage tingene en ad gangen.

Som jeg sluttede af med sidst, fik jeg fjernet overskydende maveskind i sommers. Det er gået over al forventning og jeg kom tilbage på jobbet efter sommerferien. Jeg måtte dog ikke dyrke motion eller anstrenge mig før efter, 4 måneder efter operationen. Jeg holder stadig vægten, selvom jeg ikke måtte bevæge mig for meget i en lang periode. Endda er jeg her i januar begyndt at styrketræne, for at få en mere markeret krop og få en stærkere krop!

Tilbage i juli/august, sendte en mail til min fleksjobkonsulent i Lolland kommune, og spurgte om jeg kunne få lov at læse til kostvejleder ved siden af mit job.
Jeg havde jo 5 timers transport, når jeg skulle til og fra arbejde. Dette fik jeg heldigvis lov til og jeg begyndte på e-learning (online) i august 2017.
Det har været rigtig fint, en masse læsning og en masse test.
Jeg valgte at tage uddannelsen igennem At Work. I november 2017, blev jeg så færdig og er nu udlært kostvejleder med speciale i vægttab. Jeg sluttede med et samlet 7 tal.
Hvem havde troet at jeg skulle komme til at synes at kost og sundhed er sjovt? Ja ikke engang jeg, havde troet det nogensinde skulle blive muligt for mig.
Jeg føler at, førhen var motion, sundhed og sund kost min værste fjende – men i dag står det som noget af det bedste jeg ved og endda mine bedste venner – sjovt som livet kan ændre sig nogen gange ikke?
Jeg er netop tilmeldt et overbygningsmodul for mindful spisning, som jeg har adgang til i 4 måneder. Det er spændende og derefter er min plan at jeg skal læse endnu et tillægsmodul omkring aktiv ernæring.

I medlemsbladet fra Dansk Blindesamfund i oktober måned, stod der at de søgte en ny konsulent i det gamle Storstrøms amt. Altså lige præcis i det område jeg valgte at flytte til i februar sidste år.
Jeg gjorde mange overvejelser og jeg talte meget med min kæreste omkring ideen om måske at prøve at søge jobbet. Derudover talte jeg også med en veninde omkring mine kompetencer – vil de kunne bruges i sådanne en stilling?
Jeg har altid været glad for at arbejde i All Ears TM og det har været en virksomhed under rivende udvikling den sidste tid samtidig med at jeg har været igennem en utrolig og vild udvikling personligt.
Jeg valgte at søge stillingen som konsulent i Dansk Blindesamfund. Der var ansøgningsfrist i midt november, da man helst skulle tiltræde 1/1-18.
Jeg blev kaldt til samtale. Samme dag som samtalen havde fundet sted, blev jeg ringet op, at jobbet var mit, hvis jeg ønskede det.
Jeg takkede ja tak og underskrev hurtigt kontrakten og fik dagene efter, afleveret min opsigelse i All Ears.
Som sagt har jeg altid været glad for at være i All Ears. Men sådan et tilbud, hvor jeg kan være med til at hjælpe andre blinde og svagtseende borgere i Storstrømmen og være med til at gøre deres liv nemmere, hvis de har udfordringer med synet – det er altid noget der har tiltalt mig, og noget af det jeg også har brugt meget af min fritid på. Nemlig at hjælpe og støtte andre mennesker, som er i samme situation som jeg.
Jeg har takket ja tak til at være ambassadør i All Ears. Det ligger helt naturligt for mig, at jeg er ambassadør der. All Ears har været en stor del af mit liv og min tid i All Ears er blandt andet grunden til at jeg har fået de korrekte værktøjer til at kunne arbejde med mig selv og komme igennem nogle af de svære kriser jeg allerede har været igennem.
Men når man som person udvikler sig så meget personligt, og pludselig går fra at være en usikker ung, tyk, trist mand til at være en selvsikker, slank, glad og livsbegejstret ung mand, så skal der ske nogle udviklinger udadtil også.
Jeg har altid sagt jeg bliver i All Ears til jeg er pensionist. Men jeg slipper ALDRIG All Ears, og det er også derfor jeg har takket ja til at blive ambassadør og være med til at sprede budskabet omkring virksomheden til omverdenen.

Det betyder at jeg den 1/1-18 begyndte at arbejde som konsulent for Dansk Blindesamfund. Jeg har 2 andre kollegaer og en regionskonsulent, som er min chef. Inden jeg tiltrådte, havde de andre fået tingene til at gå op, i forhold til hvilke områder de forskellige konsulenter skulle dække. Jeg har været så heldig at få det område jeg selv bor i. Nemlig geografisk hele Lolland, Femø, Fejø og Askø. Det er jeg utrolig glad for. Jeg kan fortælle jer, at jeg også kan mærke at jeg sparer de 5 timers transport jeg brugte om dagen. Nu har jeg mere tid til mig derhjemme samt meget mere tid sammen med min kæreste.

Derudover kan jeg også orientere jer om, at efter jeg begyndte at læse til kostvejleder, er begyndt at bage en masse selv. Jeg bager rugbrød, grovbrød og grovboller. Jeg elsker det. Også fordi at jeg så ved hvad der kommer i brødet, når jeg spiser det. Samtidig giver det en helt anden mæthed og ja er vel egentlig også noget billigere i længden. *smil*
Opskrifterne kommer også med i nogen af de kostplaner jeg er begyndt at udvikle på, så alle ved hvordan de laver de forskellige ting.

Min overskrift denne gang er “Et helt nyt liv”. Men hvorfor? – jo ser du. Jeg føler jeg har fået et helt nyt liv. Et liv, hvor jeg bestemmer hvad og hvem jeg er. Et liv hvor jeg har fundet det menneske jeg skal bruge og leve min tid med. Jeg har fået så meget mere glæde i livet og jeg er lykkelig for det liv jeg har.
Jeg kan mærke at mit overskud, lykke og gejst er med mig. Det var utrolig svært for mig at følge med i alle de positive ting jeg oplever. Dette er noget jeg brugte min mentor i All Ears til at tale meget om. For jeg gik egentlig og ventede på at min glæde og lykke en dag skulle stoppe, for det kunne jo ikke blive ved – eller kunne det?
Jeg er blevet overbevist om at jeg har oplevet de udfordringer i mit liv, for at komme til hvor jeg står i dag. Uden de udfordringer, hvor havde jeg så været i dag? Ja det er der ingen der kan svare på. Men jeg er sikker på at jeg ikke havde været den Jackie, som jeg er i dag. Nemlig en Jackie med det største smil, selvværd og selvtillid. Min selvtillid har ALDRIG været større end den er i dag. Jeg er stolt og glad over at jeg for 2,5 år siden, valgte at ændre mit liv radikalt. Ikke blot med sundhed og vægttab, men også at sige farvel til de ting der forhindrede mig i at blive et lykkeligt menneske. Derfor ved jeg, at det spring jeg gjorde dengang for 2,5 år siden samt for 1 år siden, er noget af det mest rigtige jeg nogensinde kommer til at gøre for mig selv.
Også selvom det har kostet et farvel til noget jeg holdte af og til noget som gjorde ondt at sige farvel til – men de svære valg skal også tages, når man skal videre i ens liv.

Det skal siges at jeg IKKE havde klaret disse ting uden den fantastiske opbakning jeg har fået fra min familie og den omgangskreds jeg har. Det er helt sikkert.

Jeg håber I nød at læse med, og jeg beklager endnu en gang at jeg ikke har skrevet herinde i lang tid. Mit fokus har været et helt andet sted og vil formentlig også være det den næste tid – men jeg glemmer ikke bloggen 🙂

Reklamer
Standard

2 thoughts on “Et helt nyt liv

 1. Mor siger:

  Hej Jackie.
  Gik lige ind på blokken, og sørme om der ikke stod noget nyt.
  Jeg er så stolt og glad på dine vegne. Det du har nået på så kort
  tid er jo helt fantastisk. Ja, du er blevet en hel anden. Du er blevet selvstændig,
  fået hjemmearbejdsplads som jeg personligt er meget glad for, da jeg havde det dårligt når du skulle ud alene, flot fyr, meget mere glad, selvsikker, fået selvtillid, og fundet verdens sødeste fyr. Er så stolt over at have en søn som dig, som har vist at selv om man har været nede i lortet, undskyld udtrykket, så kan man godt rejse sig igen, og det er du et bevis på. Elsker dig. Mor

  • Kære mor
   Tak for din søde besked. Ja der er sket meget i det liv jeg har. Og heldigvis. Det liv jeg har fået er meget sjovere end det liv jeg havde for 3 år siden.
   Heldigvis har jeg dig som altid støtter mig og fortæller hvilke erfaringer du har, som jeg nogle gange også kan læne mig op af.
   Jeg er også utrolig taknemmelig for jobbet derhjemmefra. Det giver så meget mere luft og meget mere mening for mig og den situation jeg er i.
   Tak for dig – og jeg elsker dig. Sammen kan vi det hele.
   Knus din søn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s